Glavni » alibaba-info » Podjetja AliExpress, nova platforma za španska MSP

Podjetja AliExpress, nova platforma za španska MSP

AliExpress WW

Že nekaj časa tedensko prejemamo informacije o tem, kako je AliBaba postavil španski trg na vidik, na Iberskem polotoku se začenjajo vse pobude podjetja v Evropi. Nekaj, česar kitajski velikan ne skriva.

Vidite, da se besede z nekaterimi novimi kampanjami, kot je prodaja prehrambenih izdelkov ali vračanje mednarodnih nakupov, ki niso bili zadovoljivi, spreminjajo v akcije..

10. oktobra so platformo predstavili v Madridu Podjetja AliExpress, Ta nova dejavnost je osredotočena na privabljanje španskih MSP. Ponuja vso prepoznavnost in potencial spleta za trenutno prodajo vaših izdelkov po Evropi in Rusiji. Pustiti odprta vrata, da bi lahko v bližnji prihodnosti španski prodajalci dosegli 190 držav.


To sporoča generalna direktorica AliExpress v Španiji in na Portugalskem Estela Ye "MSP želimo pomagati pri njihovem procesu digitalizacije in rasti ".

AliExpress Business ponuja podjetjem možnost, da sodelujejo z različnimi logističnimi partnerji, kot je Correos, da izboljšajo pošiljke, analitična orodja, usposabljanje prodajalcev, tržna orodja, samodejno prevajanje v osemnajst jezikov in plačilne platforme, kot je Alipay..

Poročali so tudi, da podjetja, ki uživajo vse te ugodnosti, nimajo nobene vstopne ali izstopne pristojbine. Trgovine bodo lahko same izbirale svojo logistiko in upravljale svoje pošiljke. Provizija AliExpress za vsako prodajo se bo gibala med 5% in 8%, odvisno od kategorije prodanega izdelka..

Nova platforma je trenutno na voljo samo podjetjem in samostojnim podjetnikom. S to pobudo družba upa, da bo svoj cilj zaključiti z 10.000 španskimi podjetji znotraj Plaza.

Avgusta 2019 smo videli podoben korak tudi pri podjetju AliBaba, ki je sprožilo podobno kampanjo na ameriških tleh in izzvalo sedanjo trgovinsko vojno med Kitajsko in ZDA. Skoraj neustavljiv ukrep za MSP z veliko boljšimi pogoji kot Amazon, ki je njegov glavni tekmec v e-poslovanju..

Širitev tržnice za starejše direktorje AliExpress Španija Alejandro Pascual,  S svojimi izjavami je okrepil idejo, da je trenutek, ko podjetje ponudi vstop vsakemu podjetju, ki si to želi, brez stroškov dostopa in brez kakršne koli zaveze o stalnosti..

Druga prednost, ki jo ponuja ta nova storitev, je, da ne omejuje števila izdelkov, ki jih ponujajo prodajalci. Olajšal bo tudi integracijo obstoječih spletnih trgovin prek API-ja ali ustvarjenih s sistemi, kot so Prestashop, Magento ali Woocommerce.

V prihodnjih datumih bomo obveščeni o vseh novih novicah, ki nas o nas zanimajo Podjetja AliExpress. Poudarili bomo predvsem, kako bo to vplivalo na trgovca in kupca, da boste lahko dosegli največjo možno učinkovitost.

Če želite medtem vedeti, kako prodajati v Španiji prek AliExpress, priporočamo, da kliknete povezavo.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar