Glavni » alibaba-info » AliExpress napoveduje več blagovnih znamk, več trgovin in hitrejše pošiljanje do konca leta

AliExpress napoveduje več blagovnih znamk, več trgovin in hitrejše pošiljanje do konca leta

AliExpress WW

Dobre novice nam še naprej prihajajo iz Alibabe po zadnji tiskovni konferenci, ki potrjuje, da bo AliExpress prodajal neprekvarljive živilske izdelke. Zdaj so pozorni na povečanje števila blagovnih znamk in trgovin na njihovi platformi AliExpress in posledično znatno skrajšanje časa pošiljanja po vsem svetu..

Vse kaže, da bomo v ne tako oddaljeni prihodnosti imeli dovolj nove blagovne znamke v AliExpress. Ko bomo izvedeli za nova uradna odprtja trgovin v AliExpressu, vas bomo o tem obvestili.

AliExpress išče več blagovnih znamk, več trgovin in hitrejše pošiljanje

Kitajski velikan nas obvešča, da je cilj prenesti 3.000 podjetij sedanja španska podjetja, ki bi leto končala z vsaj 10.000 na svoji platformi, bi to sedanje število podjetij potrojilo.

Ta politika zaposlovanja je trenutno vidna in obstoječe sodelovanje z El Corte Inglés lahko najdemo na platformi Plaza s klikom na to povezavo, eno največjih podjetij v Španiji. Možnost, ki vam omogoča, da svoje blagovne znamke in izdelke posredujete uporabnikom Alibabe na Kitajskem in v preostalem svetu.

Veliko več izdelkov s hitrejšo evropsko in kitajsko pošiljanje

Generalna direktorica španskega Aliexpressa Estela Ye je pojasnila, da "ko španski uporabnik kitajskega izdelka ne najde ali ga želi imeti hitreje, lahko odide na plazo." To bo pomenilo, da na evropski trg pride več kot milijon španskih izdelkov. s časom dostave 1-3 dni, medtem ko kitajski izdelki trajajo približno 10 delovnih dni.

AliExpress želi svojemu oddelku za kozmetiko in lepoto močno prizadevati

Druga pobuda AliExpress je bila povabiti španske kozmetične znamke, da se pridružijo njegovi platformi za doseganje nacionalnih in mednarodnih trgov - zdaj prevladujejo korejske kozmetične znamke. Trenutno več kot 300 španskih lepotnih znamk deluje na AliExpressu, pri čemer se je vrednost transakcij v primerjavi s predhodnim letom povečala za več kot 300%.

Po besedah ​​izvršnega direktorja podjetja AliExpress "kljub obsežni širitvi lepotnega sektorja v Španiji še vedno obstaja veliko malih in srednje velikih podjetij, ki si resnično prizadevajo razširiti svoje prodajne poti in povečati svoj promet. Zahvaljujoč izboljšanju ponudbe in naši najsodobnejši tehnologiji jim lahko v AliExpressu na preprost, edinstven in učinkovit način pomagamo, da se povežejo z našimi potrošniki, zlasti najmlajšimi ".

AliExpress bo potrošnikom ponudil veliko bolj globalni trg

Z vsemi temi pobudami lahko vidimo, da se Alibaba ne osredotoča le na prodajo izdelkov velikih podjetij, temveč tudi posebej poziva vsa MSP. 

Ta situacija je očitna zmaga / zmaga. Vse stranke bomo osvojili tako, da bomo imeli dostop do veliko bolj globalnega trga in hitre dostave. Trgovci pa bodo zmagali tudi s tem, da bodo lahko svoje izdelke dosegali mednarodne cilje, zahvaljujoč platformi in prepoznavnosti, ki jim jih bo omogočil AliExpress. Ne pozabimo, da je v AliExpressu iz Španije gneča v AliExpress Plaza, ponuja več zaščite strankam na nacionalnem trgu, tukaj je članek o nakupu

Čeprav to pomeni, da na koncu plačate malo več, kot bi plačali z nakupom istega izdelka na prvotnem spletnem mestu. Toda hitrost pošiljanja in garancija se splačata..

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar