Glavni » alibaba-info » AliExpress bo na črni petek odprl svojo drugo trgovino v Španiji

AliExpress bo na črni petek odprl svojo drugo trgovino v Španiji

AliExpress WW

Pred tremi meseci nas je AliExpress presenetil s prvo fizično trgovino v nakupovalnem središču Xanadu v madridski skupnosti.

Zdaj je objavljeno, da bo 29. novembra odprl svojo drugo poslovalnico v Španiji in prvo v Barceloni. Predhodna predstavitev novinarjem bo 26. novembra, javnost pa otvoritev v petek 29. novembra.

Datum uvedbe ni naključje, ko se to zgodi na črni petek, severnoameriško potrošniško zabavo, v kateri trgovine in podjetja nekaj tednov pred božičnimi prazniki sklenejo odlične posle, da pridobijo kupce..

Ko ne bo minilo niti 3 tedne od Samski dan Na zvezdni dan AliExpressa je to odprtje mogoče videti kot odlično priložnost, da tudi druga odlična zabava za spletno nakupovanje postane vaša.

Kje se bo v Barceloni odprla prva trgovina AliExpress

Že znano je, kje se bo odprla nova trgovina in bo v nakupovalnem središču Finestrelles v Esplugues de Llobregat je te informacije uradno objavil portal za nakup in prodajo stanovanj Idealista nekaj dni pred uradno izjavo.

Novo nakupovalno središče, ki se je odprlo pred kratkim, je v slogu tistega v Xanaduju. Na obrobju mesta, vendar razmeroma blizu, zahvaljujoč odlični komunikaciji tako z avtomobilom kot z javnim prevozom.

Poročali so tudi, da bo trgovina presegla 700 m2, saj bo večja od predhodnice in bo tako lahko razstavila veliko več izdelkov. Bomo videli, ali ima tudi velikanski zaslon za predstavitve novih izdelkov in konference glavnih blagovnih znamk

To še ni znano stoji bo imel trgovino ob zagonu. Toda če primerjamo s skoraj dvojčico v Madridu, bomo verjetno našli prvovrstne blagovne znamke, kot je Huawei, Xiaomi ali Samsung med mnogimi drugimi.

Trgovina bo poklicana Aliexpress Plaza in vanj lahko poleg tega, da lahko kupimo izpostavljene izdelke, po potrebi zberemo izdelke, kupljene v AliExpress Plaza prek spleta s časom dostave med 1 in 3 dnevi.

Videli bomo, ali so pričakovanja več kot 5000 ljudi, ki čakajo na vstop v madridsko trgovino pred nekaj meseci, izpolnjena ali celo presežena ob tej predstavitvi v Kataloniji.

Nakupovalni center Xanadu v Madridu je v prvem tednu odprtja trgovine v prvem tednu odprtja trgovine dnevno v povprečju porasel za 40,3% v primerjavi z enakim obdobjem preteklega leta. Nakupovalni center Finestrelles s to otvoritvijo pričakuje enako ali večjo rast.

Španija je vse bolj ključna za AliExpress

Letos smo v več člankih analizirali vse pobude AliExpress za širitev na španskem trgu z namenom, da ima na svoji platformi 10.000 nacionalnih podjetij pred koncem proračunskega leta 2019.

Ta vedno večja zavzetost za fizično trgovino lahko postane resen problem za mnoge druge komercialne površine, ki ne preživljajo svojih najboljših trenutkov. V prihodnosti bomo videli, ali bodo morale velike trgovine z aparati razmisliti, ali je za distribucijo svojih izdelkov bolje tekmovati ali sodelovati z enim od velikanov spletne prodaje..

Če želite biti obveščeni o tej in drugih temah AliExpress, nas ne nehajte spremljati na AlixBlogu.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar