Glavni » alibaba-info » AliExpress odpre svojo prvo fizično trgovino v Španiji

AliExpress odpre svojo prvo fizično trgovino v Španiji

AliExpress WW

AliExpress bo ta konec tedna naredil še en korak rasti na španskem trgu z odprtjem prve fizične trgovine. Trgovina se bo odprla v nakupovalnem središču Xanadu v madridski skupnosti 25. avgusta ob 12. uri in si ustanovo delila z drugimi velikimi podjetji, kot sta Apple in Xiaomi..

Pred nekaj meseci so voditelji kitajskega podjetja napovedali, da je Španija ena ključnih točk za njeno prihodnjo širitev na evropskem ozemlju, kar se je pokazalo ob odprtju AliExpress Plaza pred letom dni in je utrjeno s prvim odprtjem fizične ustanovitev.

Obrnjena pot nakupa in prodaje

Če situacijo analiziramo z vidika potrošnikov, bomo videli, da gremo obratno v zadnjih letih. Že več kot desetletje se vsa podjetja skušajo postaviti na internet in številna celo prenehajo imeti fizične trgovine. Z odprtjem te nove trgovine in prej drugih trgovin, kot so Xiaomi, Huawei, Apple itd. Vidimo lahko, kako potrošnik še vedno potrebuje referenčna spletna mesta, kamor lahko pride po informacije ali v interakcijo s prodajalci blagovne znamke. To krepi zaupanje kupca v blagovno znamko.

Predstavljamo si, da bi to lahko bil začetek drugih prihodnjih trgovin AliExpress po vsej Španiji in nov tržni model, ki se bo razširil po vsem svetu, če bo njegova komercialna pot pravilno delovala v njegovih pionirskih trgovinah. Ker še vedno vemo, da so prihodnji načrti podjetja le ugibanja, vendar nas prejšnji koraki in velike možnosti dajejo na misel, da bo to način.

Kaj nam lahko ta trgovina ponudi

Glede na to, kar smo se naučili, bo trgovina uporabljena za nakup nekaterih izdelkov v stilu Plaza (razumljivo je, da ne morejo imeti celotnega kataloga AliExpress v eni trgovini), zbirati naročila, poslana s Kitajske, ali vložiti pritožbe, če storitev ne bo ustrezna. spletni nakupi.

V prihodnjih dneh bomo imeli več informacij o tem, kako to podjetje deluje, in razložili bomo izkušnje tako potrošnika kot izdelkov, ki jih lahko najdemo..

Za tiste, ki se premieri ne morete približati, lahko vedno nadaljujete z nakupovanjem na AliExpress ali AliExpress Plaza.

Nadgradnja:

Že zdaj lahko rečemo, da je bila uvedba prve fizične trgovine AliExpress v Španiji uspešna. Danes vam predstavljamo, kako so potekale prve ure trgovine, velik obseg kupcev in kaj lahko najdemo v notranjosti.

Kako je bilo na premieri

Prejšnjo nedeljo, 25. avgusta, se je v nakupovalnem središču Xanadu v Madridu zbralo na tisoče ljudi, da bi videli novo prodajalno AliExpress. Bilo je 12. ure in trenutek napetosti se je začel ustvarjati.

Pred odprtjem je majhna skupina vplivnih oseb dostopala do trgovine, da bi naredila prve zaključke in uživala v različnih položajih več blagovnih znamk, ki sestavljajo trgovino. Slike teh trenutkov si lahko ogledate iz uradnega računa AliExpress v Španiji na Instagramu.

Dokler je šlo za skupino ljudi, so bili kot prvi kupci izbrani prvi skozi vrata. Nekaj ​​dni so čakali, da bodo prvi vstopili, celo spali tam s spalnimi vrečami. Razlog je bil, da bodo darila razdelili med prvih 500 obiskovalcev in seveda bodo tisti, ki so vstopili prej, dobili najboljše. Podeljeni so bili mobilni telefoni Xiaomi Mi A3, skuterji Xiaomi m365, lestvica Mi Body Composition in številni drugi izdelki.

Kaj bomo našli znotraj AliExpress Plaza

V prvem prodajnem položaju podjetja v Evropi najdemo razporeditev tabel z minimalističnimi možnostmi. Te mize ali otoki, kot smo videli, da se nanje nanašajo iz trgovine, so osredotočeni na 60 mednarodnih blagovnih znamk, kot so Xiaomi, Samsung, Huawei ali Apple, in na nacionalne, kot je Cecotec..

V trgovini bomo imeli dostop do približno 10.000 referenc izdelkov, nekaj minimalnega v primerjavi z velikanskim katalogom AliExpress, a zelo veliko za fizični prostor.

Poleg stojnic izdelkov in blagovnih znamk bomo imeli tudi druga tematska področja, na primer prostor za video igre, osredotočen tako na konzole kot na dodatke in na katerem imamo kavč pred zaslonom, da preizkusimo vse najnovejše novice v igrah in egames.

Še eno najbolj presenetljivih področij za udeležence je AliExpresso, brezplačna stojnica za kavo, da se lahko stranke sprostijo in sprostijo ob skodelici dobre kave..

Podjetje je sporočilo, da želi, da trgovina služi za predstavitev novih izdelkov podjetij, ki sodelujejo s trgovinami, in srečanja z vplivneži za posebne promocije.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar