Glavni » alibaba-info » Alibaba vstopi v NBA s prevzemom Brooklyn Nets

Alibaba vstopi v NBA s prevzemom Brooklyn Nets

AliExpress WW

Človek dneva je Jožef Tsai, Tajvansko-kanadski milijarder in soustanovitelj Alibabe bo iz lastnega žepa zapravil impresivnih 2 milijardi dolarjev, da bo postal edini lastnik Brooklynske mreže, ena izmed ekip NBA.

Soustanovitelj skupine Alibaba, ki je že imel 49% delnic ekipe, bo preostalih 51% kupil od ruskega tajkuna Mihail Prohorov. Teh 2000 milijonov dolarjev je največja številka v zgodovini ameriškega športa, ki je osvojila športno franšizo.

In ali je to ekipa Brooklynske mreže so lani igrali v končnici, letos pa so dosegli impresivno razvpitost s podpisom dveh največjih superzvezdnikov v ligi, kot je npr. Kevin Durant in Kyrie Irving, kar jim omogoča, da so v naslednjih letih v bazenih in si vzamejo prstan.

Kaj bi to lahko pomenilo za Alibabo (in kupce AliExpress)

Za zdaj še ni konkretnih podatkov o tem, kako bo vse to vplivalo na kitajsko oceansko linijo spletne prodaje, ki je del skupine Alibaba, vendar bo njena znanost na severnoameriškem trgu neizmerna. Trenutno lahko ekipe NBA na dresih oglašujejo blagovne znamke. V primeru Golden State Warriors nosijo oglaševanje Rakutena, Milwaukee Bucks iz Harleyja Davidsona. Kako dolgo, dokler na ramenih največjih košarkarskih zvezd ne bomo videli dresa NBA z logotipom AliBaba ali AliExpress? Samo čas bo povedal.

Možni novi športni izdelki

Ta mednarodna prepoznavnost bi lahko povzročila, da velike športne blagovne znamke uporabljajo platforme Alibaba za prodajo vseh svojih izdelkov kjer koli po svetu in platforme preplavijo z uradnim materialom. Kot smo nedavno omenili, se je kitajsko podjetje skušalo razširiti na mala in srednje velika podjetja v ZDA v gibanju proti trenutnemu trendu trgovinske vojne ZDA proti Kitajski..

Negotova, a vznemirljiva prihodnost

O načrtih, ki jih bo prinesla ta pridobitev, ni z gotovostjo nič znanega. Zagotovo pa nas bodo presenetili in koristili vsem uporabnikom AliExpressa. Če bi se skupina Alibaba želela umestiti v ZDA, tega ne bi mogla storiti na silovitejši način. V nekaj letih smo lahko videli prihodnje prvake lige NBA, ki so nosili logotip podjetja, ko so dvigovali zlati pokal. In ta reklama je vredna milijone.

Upamo, da vas te informacije seznanijo z novimi in možnimi spremembami, za katere upamo, da bodo kmalu prišle, od AlixBloga vas bomo zelo pozorno obvestili o vsem.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar