Glavni » alibaba-info » Adobe Flash Player s težavami v sistemu Windows 10

Adobe Flash Player s težavami v sistemu Windows 10

AliExpress WW

Microsoft se v zadnjem času kot del svoje politike navadi, da bo drugi torek vsakega meseca objavil vrsto informacij, povezanih z varnostnimi težavami njegovih operacijskih sistemov. Seveda večina od njih ponavadi ne vpliva na povprečne uporabnike, a kljub temu občasno ugotovimo, da to počnejo, kot tokrat, ko več lastnikov računalnikov z operacijskim sistemom Windows 10 je trdilo, da jim Adobe Flash Player preprosto neha delati.

Kazalo ()

  Windows 10 sesuje Adobe Flash Player

  Bistvo je v tem Težave z Adobe Flash Playerjem Trenutno tudi ne vplivajo na vse uporabnike, čeprav vplivajo na veliko število njih, zlasti tisti s standardnimi uporabniškimi računi Windows 10. Težava je v tem, da ker Microsoft nato priporoča, da uporabljamo običajne uporabniške račune in ne skrbnikov, je bilo prizadetih veliko več kot pred časom..

  Glede na to, kar opisujejo žrtve te težave, se zgodi to Vtičnik Adobe Flash Player je prenehal delovati v Internet Explorerju in Microsoft Edgeu, kot se imenuje novi brskalnik podjetja Redmond. Kot smo že povedali, je dejstvo, da podjetje priporoča uporabo sistema kot uporabnik in ne kot skrbnik, vsaj v tem primeru vplivalo na marsikoga.

  Po mnenju teh ljudi se okvare začnejo posebej na forumih in v družabnih omrežjih, ko je bila izvedena zadnja posodobitev operacijskega sistema z varnostnimi bilteni, ki jih je objavil Microsoft. In jih rešiti, Trenutno imamo edino možnost, da uporabimo računalnik kot skrbnik, saj pri uporabi kot uporabnik še vedno ni odgovora. Ustvarjanje računa z dovoljenji je še ena možnost, ki so jo izbrali mnogi.

  Kakor koli že, moramo poudariti, da vsaj do zdaj Microsoft ni dal izjav o tej težavi, čeprav vsekakor upamo, da si njeni razvijalci prizadevajo, da bi jo čim prej premagali. Najbolj strokovni uporabniki, ki pa tudi niso povezani s podjetjem, Po drugi strani priporočajo odstranitev posodobitev za leto 2016, dokler se ne najde odgovorna oseba za vse težave, ki smo jih omenili., kar se nam zdi možnost, ki je vsaj zanimiva poleg novih ranljivosti, ki se takrat lahko pojavijo.

  Idealno bi bilo, da Microsoft kmalu predstavi nov popravek za sistem Windows 10, ki bo pustil za sabo vse napake, ki jih omenjamo, ne da bi pozabil na vse tiste, ki to želijo. uživajte v Adobe Flash Playerju v sistemu Windows 10, ne da bi morali odstraniti najnovejše posodobitve, bodo privilegiji vaših računov pripadali skrbnikom. Seveda se lahko pojavijo različne varnostne težave, zlasti če delamo z računalniki v skupni rabi ali če nimamo preveč znanja o vrsti uporabe, ki jo uporabljamo.

  Seveda obstajajo tudi druge alternativne rešitve, ki jih je omenjalo več kot na primer namestite nadomestni brskalnik, ki je lahko Google Chrome ali Mozilla Firefox, dve najbolj znani možnosti, ki jih poznamo. Vsekakor pa smo tudi povsem jasni, da se Flash praktično poslavlja od trga, tako da bomo, če brskamo po internetu, ne da bi ga izkoristili, postopoma izboljšali ne le svojo uporabniško izkušnjo, temveč tudi varnost operacijskega sistema ..

  Ste imeli težave z zagonom programa Adobe Flash Player v računalniku z operacijskim sistemom Windows 10?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar