Glavni » alibaba-info » Konec leta 2018 posodobitev: poceni čevlji Salomon so spet na AliExpressu

Konec leta 2018 posodobitev: poceni čevlji Salomon so spet na AliExpressu

AliExpress WW

Kot ste že uganili iz naslova, so na AliExpressu spet čevlji Salomon, ki si jih lahko ogledate tukaj.

Priporočeno št. 1 Novi Cross Speed ​​Pro Cs Outdoor moški Speedcross Pro Runner Iv Črna Zelena Rdeči trenerki Moški športni copati Scarpe 40-46 EUR Poglejte najboljšo ceno Priporočeno št. 2 Gel Nimbus 22-dihajoči športni copati za moške, originalni športni copati za tek, 2020 Glejte priporočeno najboljšo ceno št. 3 Vroča prodaja Hiking Speed ​​Cross 3 CS Tekaški copati Superge Moški atletski športni copati SPEEDCROS tekaški copati Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb

Opomba: ti predstavljeni izdelki so samodejno povzeti iz AliExpress iz iskanja "Salomon" in razvrščeni po popustih in ocenah, ne zagotavljamo vam, da so dober nakup. Ne pozabite vedno preveriti prodajalca in ocene izdelkov! ?

Kot lahko vidite na tej sliki zaslona, ​​so na AliExpressu naprodaj čevlji Salomon s preprostim iskanjem «Salomon«:

Glede tega, ali so lažni ali ne, bodimo iskreni: nismo prepričani.

Po eni strani je cena presenetljivo nizka in, kot ste prebrali v komentarjih kupcev, jih velikokrat pošljejo brez škatle..

Toda po drugi strani:

  • AliExpress je pri replikah postal zelo strog, nenavadno bi bilo, če bi knockoff opravil toliko prodaj, preden so ga recenzenti "lovili"
  • Niso trgovine, ki so bile predvčerajšnjim ustvarjene za prodajo nekaj kopij pred prepovedjo, trgovine so stare od štirih mesecev do dveh let
  • Zgoraj uporabljajo pravo ime znamke (ne "Salomoning", kot so to prodajalci replik že prej)
  • V komentarjih so ljudje zelo veseli, nismo videli nikogar, ki bi se pritoževal, da so jih peljali na vožnjo

Morda gre za originalne izdelke, ki so bili vrnjeni / zavrženi zaradi pomanjkljivosti? Ostanki zaloge? Zdaj vam povem, kako bomo rešili to vprašanje.

V zadnjem času v AlixBlogu poskušamo posodobiti stare članke in med pregledom objav o Nike, Adidasu in drugih blagovnih znamkah smo videli, da se v AliExpressu originalni izdelki pojavljajo po zelo ugodnih cenah. (Poceni dostavniki so dober primer).

Zanimalo nas je, ali so verodostojni in kakovostni, zato smo kupili nekaj modelov za fotografiranje in posodobitev teh člankov. Trenutno sta na poti dva para Nike, nekaj kombijev in nekaj dr. Martensa. Takoj ko prispejo in prepišemo ustrezne članke, bomo naročili tudi nekaj Adidasov, nekaj Asicov in nekaj Salomona.

Medtem ko nakupi prispejo

...

Pripravili smo nekaj resničnih fotografij iz mnenj kupcev, da si lahko ogledate, kako izgledajo čevlji:

Kot smo že rekli, se ustavite čez en mesec in verjetno boste videli ta članek posodobljen s sklepi o tem, ali so izvirni ali ne. ?

Poiščite Salomona na AliExpressu

Izvirni članek (z datumom):

Leta 1947 je Georges Salomon v francoskih Alpah ustanovil majhno smučarsko delavnico, ki naj bi čez nekaj let postala merilo pri izdelavi smuči. Sčasoma je svoja področja delovanja razširil na tekaški in gorski šport, danes pa je postal merilo v tem sektorju.

V današnjem članku bomo iskali izdelke Salomon na AliExpressu in govorili bomo o drugih spletnih trgovinah, kjer jih je mogoče najti, ter primerjali prednosti in slabosti vsake od njih.

Ali so na Aliexpressu originalni čevlji Salomon?

Kot smo že večkrat razpravljali, je na AliExpressu vse več originalnih izdelkov. Na žalost posodabljamo ta članek in danes Izvirnih izdelkov znamke Salomon ne vidimo.

Kako preveriti, ali je izdelek originalen

Pravim, da v AliExpressu ni originalnih izdelkov Salomon, ker če iščete Salomon Original, se zdi, da rezultati, ki se pojavijo, niso izvirni iz dveh razlogov:

  1. So pretirano poceni.
  2. Nimajo ene od ikon za zajamčeno verodostojnost:

V vsakem primeru bomo poskušali ta članek posodabljati, če se bodo začeli tržiti originalni izdelki Salomon. Zdaj pa poglejmo alternative AliExpressu.

Amazon: idealna alternativa (primer Salomon Speedcross 3)

Če je tisto, kar iščete, recimo original Salomon Speedcross 3, lahko izkoristite popuste, ki so občasno na Amazonu. V posebnem primeru izdelkov Salomon, ki si jih lahko ogledate tukaj, poglejte, kakšne razlike v cenah za isti izdelek:

Kaj imaš raje? Plačati 83 ali 262? ? ?

Resno je tako, ker se cena posameznega izdelka razlikuje glede na to, kako dolgo je že na zalogi: če se ga prodajalec ne more znebiti, zniža ceno. In to moramo izkoristiti, saj se lahko zgodi, da so nekateri izdelki s popustom ravno tisti, ki jih iščemo.

Za preverjanje moramo klikniti na «Novo»:

Nato izberemo "Najnižja ponudba za vsakega" v barvi in ​​velikosti:

In videli bomo, da se prikaže seznam izdelkov, ki so naročeni od najnižje do najvišje cene, z navedbo barve in velikosti:

Kot lahko vidite, je najcenejša cena vedno v redkih velikostih, pri čemer je tretjina ali dve tretjini oštevilčena, saj le redki kupci pomislijo, da bi iskali te velikosti, potem pa je preveč zalog. To ni ugodna ponudba, vendar je veliko nižja cena kot na ostalih spletnih mestih.

Da bi dobili idejo, na uradni spletni strani znašajo 125 €.

Druga možnost: iskanje salomonskih čevljev glede na velikost in barvo

Druga možnost, ki jo priporočam, je, da iščete neposredno s klikom na velikost, ki vas zanima, čeprav boste na ta način verjetno videli višje cene:

Mimogrede, ne pozabite, da Amazon prodaja Amazonove lastne delnice in prodajalce drugih proizvajalcev. V primeru fotografije je tretja zaloga Amazon, ki pa, kot vidite, ni vedno najcenejša.

Kako do brezplačne poštnine

Če na Amazon kupite izdelek, ki ima poleg logotipa Premium (to pomeni, da ga prodaja sam Amazon ali prodajalec, ki ima delnice, ki jih upravlja Amazon), boste običajno imeli brezplačno dostavo.

Imate še kakšno vprašanje? Če želite več nasvetov, boste v razdelku "vadnice " našega spletnega dnevnika našli članke, namenjene boljšim nakupom na AliExpressu.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar