Glavni » alibaba-info » Plašči in jopiči v slogu North Face v AliExpressu: videti je kot izhod visokokakovostne in poceni cene

Plašči in jopiči v slogu North Face v AliExpressu: videti je kot izhod visokokakovostne in poceni cene

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 2021 Zimska jakna Moška lahka zadrga s kapuco Nepremočljiv plašč Nepremočljiv, topel enobarven modni moški plašč Zunanja športna oblačila Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 2 Nova vroča majica in hlače by survêtement pour homme, tenue de sport, de haute qualité, North Face ,,, 2021 Glej najboljšo ceno Priporočeno št. 3 Nova poletna moška majica bombažna bela enobarvna majica moška vzročna o-izrez osnovna majica moški visokokakovostni klasični topi Glej najboljšo ceno Priporočeno št. 4 2019 Poletna modna majica s kratkimi rokavi Bela hokerja Obraz Severna stena Majica s kratkimi rokavi Inspired Design Glej najboljšo ceno Priporočeno št. 5 Poletna nova moška majica s kratkimi rokavi za prosti čas dihajoča ohlapna majica s kratkimi rokavi O ovratnik velik šport na prostem s kratkim rokavom Ulica Majica Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. modna znamka Moški komplet s puloverjem iz puloverja s puloverjem Debela topla trenirka Športna oblačila Trenirke s kapuco Moška trenirka Trenirka Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 7 VETEMENTI 2021 Pomlad / poletje VTM Spoof North Face Big Logo Print Loose Men in Women Ena majica s kratkimi rokavi Dobra kakovost Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 8 Blagovna znamka Termalna pulover s kapuco za moške Pulover s kapuco iz bombaža Pulover Športna jopica Pocket Casual spring The North F Hoodies Men 3xl Oglejte si najboljšo ceno Priporočena št. Poletna nova moška majica s kratkimi rokavi za prosti čas, zračna majica s kratkimi rokavi O ovratnik velik šport na prostem s kratkim rokavom Ulica Majica Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 10 Zimska moška topla nepremočljiva jakna na prostem Pohodništvo Kampiranje Moški Vetrobrani Treking plašč Smučarska obleka Planinska oblačila na debelo Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb
Blagovna znamka North Face ni med tistimi, ki se na AliExpress prodajajo na izviren način, danes pa replik ni. A ne obupajte: imamo dve odlični možnosti.

Poceni kitajski kloni jakne North Face

Kot veste, je znamka North Face znana po tem, da je zelo topla in da je zelo draga. Do nedavnega so v AliExpressu obstajale replike, a ker je splet v tem pogledu postal resen, ne obstajajo več.

Namesto tega lahko najdete dve alternativi: klonove brez blagovne znamke (to je bela etiketa) in kitajske blagovne znamke.

1 - Kloni bele etikete znamke North Face

Najprej gre za izdelke, ki so izdelani brez blagovne znamke in se prodajajo po dokaj nizki ceni. To so isti izdelki, ki jih zahodni podjetniki nato uvozijo, "preimenujejo", tržijo in preprodajajo po trojni ceni, a to je že druga zgodba.

Dejstvo je, da morate za njihovo iskanje vnesti splošna iskanja, po možnosti v angleščini, saj nam lahko avtomatizirani prevajalec na poti kaj zamudi..

Poglejmo, katere vrste jopičev lahko najdemo:

Smučarske in deskarske jakne

Če želite najti smučarske jakne, morate opraviti samo to iskanje, ki sem ga že pripravil in filtriral po številu prodaj. Za jopiče za deskanje na snegu kliknite tukaj, čeprav sem vas že opozoril, da je razlika med smučarskimi oblačili in oblačili za sneg zelo majhna, tako da niti prodajalci AliExpress za to ne vedo in svoje jakne naključno uvrstijo v obe kategoriji.

Vetrovka

Vetrovke v slogu North Face boste našli z iskanjem Windbreakers. Videli boste, da imajo cene med 10 in 30 EUR, ki se običajno precej ujemajo z zmogljivostjo zavetja vetrovke: če je le vetrovka (cenejša) ali če ima v sebi flis (dražji). In ko smo že pri poceni flisih

...

Polar

Iskanje polarov je nekoliko bolj zapleteno, ker ni posebne kategorije, vendar smo tukaj filtrirali vaše iskanje (prav tako je bilo naročeno od več do manj prodaje). Na voljo so od 10 do najsodobnejših, od 65 do 70 evrov.

Puhovi

Glavni članek: Poceni puhovi

Kot smo razpravljali v članku o puhovkah v Monclerjevem slogu: v AliExpressu lahko najdete zelo zelo poceni puhovke, že od 20 €. Najboljše od vsega je, da so narejeni iz pravega perja, brez slabe pene in so topli in prijetni..

Tu lahko najdete moško perje, tu pa žensko.

2 - kitajske znamke smučarskih oblačil in vetrovk

Na drugem mestu so kitajske blagovne znamke, ki izdelujejo smučarska oblačila in vetrovke, navdihnjene s tako prepoznavnim slogom North Face, vendar se za razliko od zasebnih znamk odločijo za svoj in prepoznaven podpis. Najbolj prodajane blagovne znamke zimskih in zunanjih oblačil AliExpress so:

  • South Play
  • Pelliot
  • Rossignol

Vendar ne pozabite, da številni prodajalci AliExpress kitajske blagovne znamke »podcenjujejo« in niti imena znamke ne navajajo v naslovu izdelka, zato priporočam, da si ogledate splošna iskanja, ki sem jih objavil v prejšnjem razdelku.

Kako pravilno določiti velikost zimskih oblačil

Ne pozabite, da je AliExpress mednarodna spletna trgovina in velikost vsakega prodajalca se lahko zelo spremeni glede na velikost drugega ali glede na tisto, kar smo vajeni videti v Španiji. Zato je vsakič, ko nameravate kupiti izdelek, nujno, da si ogledate spodnji informativni list, kjer prodajalec vedno določi ustreznost velikosti.

Na primer v naključno izbranem puloverju iz flisa vidimo, da lahko izbiramo med S, M, L, XL in XXL. Če gremo nato k opisu izdelka, bomo videli to tabelo velikosti:

In tudi prodajalec reče naslednji stavek:

Relativne velikosti oblačil so prevelike, natančno preberite tabelo velikosti ali se pred nakupom obrnite na osebje za pomoč strankam, hvala.

Kar pomeni, da je lahko velikost majhna in da natančno pogledate tabelo velikosti.

Pomembno: preverite tudi ocene kupcev

Skoraj enako pomembno kot prodajalčeva tabela velikosti je, da preberete komentarje tistih, ki so že kupili jakno, saj vam lahko dajo zelo koristne informacije o velikosti. Na primer, v istem flis puloverju Španec to zapiše:

Ali potrebujete več pomoči?

Če želite več nasvetov, boste v razdelku "vadnice " našega spletnega dnevnika našli članke, namenjene boljšim nakupom na AliExpressu.

Pojdite na AliExpress v španščini

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar