Glavni » google » 7 obrtnikov: cilji AliExpress, ki so priljubljeni med ljubitelji fotografije

7 obrtnikov: cilji AliExpress, ki so priljubljeni med ljubitelji fotografije

AliExpress WW

Danes obstaja veliko blagovnih znamk objektivov, v resnici je na AliExpressu najrazličnejših fotografskih dodatkov, med katerimi najdemo skoraj vse, saj obstajajo specializirane blagovne znamke, ki ponujajo izdelke po zelo ugodni ceni, ne da bi pri tem žrtvovale visoko kakovost. Obstaja pa znamka, ki uspeva med ljubitelji fotografije zaradi zanimivih poceni objektivov. Kar se je začelo kot osebni projekt, se je razvilo v mednarodno blagovno znamko, ki prodaja predvsem prek interneta na straneh, kot je AliExpress.

Analiziramo 7 ciljev obrtnikov AliExpressa

Za 7 obrtniki najdemo skupino prijateljev, ki so strokovnjaki na različnih področjih fotografije, ki so se leta 2015 odločili združiti svoje znanje, da bi ustvarili boljše leče. Počasi se je ekipa širila. Njegov prvi objektiv je bil lansiran s samo 100 enotami po dolgem proizvodnem obdobju, daljšem od enega leta, vendar je bil njegov trud nagrajen z velikim priznanjem na mednarodnem trgu..

Trenutno ima 7 obrtnikov, specializiranih za leče za brezzrcalne kamere, 12 različnih leč. Njene leče nimajo možnosti povečave, ampak namesto tega zagotavljajo slike višje kakovosti. Pokazali vam bomo najbolj zanimive, čeprav jih lahko najdete tukaj.

7 Artisans leč za brezzrcalne kamere APS-C

Najbolj prodajane leče te znamke so daleč tiste, ki so združljive z APS-C Mirrorless kamerami, idealne za profesionalno fotografiranje brez večjega vložka denarja, zaradi česar so najbolj priljubljene. Z 7 lečami Artisans lahko eksperimentirate s svojo kamero, ne da bi vložili veliko denarja, združljivi pa so s kamerami Macro 4/3, Sony, Fuji XF in Canon EF-M..

Najbolj prodana je 7,5 mm F2,8 leča za ribje oko, številka 1 pri prodaji na AliExpressu, kot lahko vidite na tej povezavi. To je 180 ° leča za ribje oko z ročnim ostrenjem. Ustvari ukrivljeno perspektivo z ukrivljenimi črtami in pretirano razdaljo, je kot nalašč za ustvarjalno panoramsko fotografiranje, ima premaz za preprečevanje odsevov in je zelo svetla leča z največjo zaslonko F2,8.

Čeprav ni tako priljubljen, širokokotna leča 12 mm F2,8 kot nalašč za fotografiranje zunanjih ali notranjih pokrajin, ki zahtevajo širok zorni kot. Tako kot v prejšnjem primeru tudi njeni slojni premazi na steklu preprečujejo odseve in z največjo zaslonko F2,8 bomo dosegli svetleče slike. Najdete ga tukaj.

Območje od 25 do 65 mm ustreza standardni goriščnici in tam najdemo več 7 leč Artisans, najbolj cenjene pa so tudi zaradi dejstva, da imajo največje zaslonke od f1,2 do f2,0, s čimer dosežejo slike velika svetilnost. Idealne so za fotoaparate Sony Alpha ali Leica M. 25 mm standardni objektiv F1,8 Odličen je za fotografiranje vsakodnevnih dejavnosti ali urbanega življenja in kot vidite na tej povezavi, je njegova cena zelo nizka.

Čeprav so nedvomno najbolj iskane vrhunske leče tiste s 35 ali 50 mm. 35-milimetrski so kot nalašč za fotografiranje v zaprtih prostorih ali splošno, saj pokrivajo širše vidno polje, uporabni pa so tudi za fotografiranje portretov, čeprav se bomo morali približati. Kot lahko vidite tukaj, ima 7 obrtnikov 3 35 mm leče, vendar je ena izmed najbolj prodajanih ta 35 mm objektiv F1,2. Njegova zasnova temelji na ZEISS Sonnar, zahvaljujoč zaslonki F1.2 pa bomo dobili zelo svetle fotografije.

Če so vaša fotografska posebnost portreti ali fotografiranje izdelkov, ima 7 Artisans nekaj idealnih modelov za vas. Njegov 50 mm objektiv F1,8, kar lahko najdete tukaj, je enakovreden 75 mm objektivu z vsemi prednostmi kompaktne leče, lahko bomo fotografirali predmete le 50 cm stran. Vaš cilj 55 mm F1,4 To je prodajni uspeh, saj je to enakovredno 82,5-milimetrskem objektivu, lahko fotografirate portrete z popačenim ozadjem, saj lahko fotografirate le na 35 cm.

7 obrtniških brezzrcalnih leč

Tisti, ki imate profesionalno brezzrcalno kamero Full Frame, lahko uživate tudi v 7 lečah Artisans. Čeprav so tudi prejšnji združljivi, če kupimo določen objektiv za Full Frame kamere, lahko dosežemo boljšo kakovost slike. Obstajajo 4 vrste leč Artisans 7 Full Frame, združljive s fotoaparati Leica:

  • 28 mm f1,4 objektiv - Širokokotno, dvostransko asferično steklo, združljivo z Leica M, 5 visokokakovostnih leč in zelo podobno Leicini optiki Summilux. Poiščite ga tukaj.
  • 35 mm objektiv f2,0 - Kompaktna leča, idealna za pokrajinsko ali urbano fotografijo z veliko zaslonko in visoko svetilnostjo, ki jo navdihuje Leica Sumicron 35. Poiščite jo na tej povezavi.
  • 50 mm objektiv f1,1 - Z razdaljo ostrenja najmanj 70 cm je idealen za fotografiranje izdelkov ali portretov, ki ga navdihuje leča Leica Nocitulx. 12 membranskih rezil. Poiščite ga s klikom tukaj.
  • 75 mm objektiv f1,25 - Končni cilj znamke. Idealen za fotografiranje portretov in navdihnjen z lečo Leica Nocitulx, je objektiv za profesionalce, saj mora biti umerjen in ima 12 membranskih rezil. Poiščite ga na tej povezavi.

Objektiv Macro 7 Artisans

Če želite fotografirati naravo ali podrobno fotografirati, 60 mm objektiv F2,8 od 7 Obrtnikov je najboljša možnost. Posnamete lahko fotografije do 26 cm in fotografije z detajli s kakovostjo bokeh in veliko globinsko ostrino. Zahvaljujoč največji zaslonki F2.8 lahko dobimo dobro zamegljenost. Združljiv je s kamerami Canon RF, Nikon Z, Leica, fuji, M4 / 3 in E Mount. Najdete ga s klikom tukaj.

Katera je najboljša trgovina za varno nakup 7 leč Artisans

Ta znana blagovna znamka leč svoje izdelke ponuja v več spletnih trgovinah, vendar je za nas najboljša možnost AliExpress, saj bomo našli veliko prodajalcev, ki ponujajo svoje izdelke, ki lahko najdejo ponudbe in dobijo najboljšo ceno. Toda poleg tega ima 7 Artisans uradno trgovino na tej spletni prodajni platformi, do katere lahko dostopate s klikom tukaj. To je najboljši način, da izdelke kupite s popolnim zaupanjem. Če nas berete iz Španije, smo našli tudi nekaj prodajalcev, ki prodajajo nekatere leče znamke z nacionalnim prevozom, kar nam prihrani čas in se izogne ​​morebitnim carinskim dajatvam, poiščite jih na tej povezavi.

Če ste AliExpress prvič, imamo v našem blogu poleg iskanja najnovejših novic in analiz najboljših blagovnih znamk ali izdelkov tudi priljubljen odsek z vadnicami, kjer razložimo vse nasvete in trike, da lahko s popolnim mirom kupujete v mislih: kako plačati, kako dolgo trajajo pošiljke, kako slediti vašim naročilom, kako dobiti kupone in popuste

...

Eden izmed najbolj priljubljenih je naš dokončni vodnik po AliExpressu, kjer boste našli vse, kar morate vedeti za nakup od 0 in brez skrbi..

In ti? Ste že poznali cilje blagovne znamke 7 Artisans? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj z vašo nakupovalno izkušnjo.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar