Glavni » google » 5 trikov, da nihče ne more vohuniti za vašimi klepeti WhatsApp

5 trikov, da nihče ne more vohuniti za vašimi klepeti WhatsApp

AliExpress WW

WhatsApp je ena glavnih aplikacij za takojšnje sporočanje na svetu, če ne celo najpomembnejša. Resnica je, da v tem konkretnem primeru nismo želeli nehati razmišljati o nekaterih njegovih bistvenih trikih. In to je, da prav tolikokrat, ko ponujamo nasvete, da bi lahko vohunili za WhatsAppom drugih, vam danes želimo pokazati, kako jim preprečiti, da bi brali vaše pogovore.

Potem vas bomo naučili 5 trikov, da nihče ne bo mogel vohuniti za vašimi klepeti WhatsApp, nasveti, zahvaljujoč katerim ste lahko prepričani, da popolnoma nihče ne bo vedel, kaj počnete v tej socialni mreži. V zvezi s tem morate vedeti, da čeprav se naslednji triki ne bodo zgrešili, se boste, če jih boste upoštevali, zelo zaščitili.

Kazalo ()

  5 nasvetov, da nihče ne prebere vašega WhatsAppa

  Izklopite modre poudarke

  No, čeprav so modri tiki funkcija, ki bi jo v določenih trenutkih lahko imeli za zanimivo, priporočamo, da jo, če ne želite, da drugi vedo, kaj počnete v WhatsAppu, deaktivirate. Tako namreč nihče ne bo vedel, ali ste prebrali sporočilo ali ne. Narediti, Odprti morate Nastavitve, Račun, Zasebnost in deaktivirati možnost branja potrditve.

  Izklopite preverjanje v dveh korakih

  WhatsApp je že pred časom dodal dvostopenjski sistem preverjanja za večjo varnost vseh uporabnikov, in če ga trenutno ne uporabljate, priporočamo, da začnete s tem čim prej. Če želite aktivirati to dodatno varnostno metodo, morate storiti to pojdite na Nastavitve, Račun, Preverjanje v dveh korakih. Ko prideš tja, ga aktiviraš in greš.

  Onemogoči samodejno shranjevanje datotek

   Ena izmed najboljših funkcij ali načinov uporabe, ki jo lahko zagotovimo, je povezana s pošiljanjem vseh vrst dokumentov ali datotek. Ko nam jih drugi pošljejo, se pogosto shranijo samodejno, če je ta funkcija aktivna. Če ne želite, da se to zgodi, morate odpreti Nastavitve, Nastavitve klepeta in onemogočiti možnost Samodejno shranjevanje datotek. Ta vsebina ne bo več prikazana v galeriji vašega telefona.

  Skrij sliko profila

  Fotografija profila WhatsApp lahko pogosto ponudi več informacij, kot bi si želeli. Zato je priročno, da ne dovolite, da bi ga videli vsi, še manj pa tisti, ki niso vaši stiki v WhatsApp. Če želite prilagoditi to funkcijo, morate pojdite v Nastavitve, Račun, Zasebnost, Slika profila in izberite možnost, ki se vam zdi najbolj primerna v tem primeru.

  Izključi zadnjo povezavo

  Nenazadnje ne moremo nehati priporočati, da če želite še višjo stopnjo zasebnosti v WhatsApp, stavite na deaktiviranje zadnje povezave. To lahko storite tudi zelo enostavno. Preprosto morate iti v Nastavitve, Račun, Zasebnost, poiščite možnost Zadnja povezava in namesto Vse ali Samo vaši stiki izberite Nihče.

  Druga iskanja ali zelo pogosta vprašanja uporabnikov v zvezi s to vrsto teme, Posebej morajo opraviti z naslednjim: kako jim preprečiti, da bi vohunili za mojim WhatsApp iphoneom, zaščitili WhatsApp pred vohuni, kako jim preprečili, da bi vohunili za mojim WhatsAppom iz drugega mobilnega telefona, blokirali vohunski WhatsApp, kako zaščititi moj WhatsApp pred hekerji , kako jim preprečiti, da bi vohunili za mojim WhatsAppom android 2017, vdrli so v moj WhatsApp, kaj počnem, ali kako jim preprečiti, da bi vohunili za mojim WhatsAppom iz drugega mobilnega telefona. Če imate v zvezi s tem še več vprašanj, nam morate z njimi pustiti komentar, da vam bomo lahko pomagali v tej situaciji..

  Katere druge trike, da nihče ne more vohuniti za vašimi klepeti WhatsApp, poznate??

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar