Glavni » alibaba-info » 123 iz Vodafona: je to res brezplačna številka? - O tem vam bomo povedali tukaj

123 iz Vodafona: je to res brezplačna številka? - O tem vam bomo povedali tukaj

AliExpress WW

Pred nekaj urami smo analizirali komentarje nekaterih naših bralcev, ki so nas vprašali o storitvah za stranke prebivalcev Orange, ko smo poklicali njihovo številko 1414. Takrat smo rekli, da je popolnoma brezplačno storitev ne glede na to, kolikokrat komuniciramo z vašimi zaposlenimi, da bi izrazili vse svoje trditve ali komentirali naše dvome.

To, kar smo govorili, je v primeru Orange, vendar vemo, da se številni uporabniki zdaj verjetno sprašujejo, kaj se zgodi, ko pomislimo na primer Vodafone, še eden od znanih nacionalnih operaterjev. V vašem primeru vemo, da če želimo stopiti v stik s službo za stranke, moramo poklicati 123, vendar je ta številka res brezplačna??

Zgodi se namreč, da nas ob ogromni količini skrajšanih številk, ki jih danes ponujajo podjetja v Španiji, že veliko, ki se na koncu močno zmedemo, ko želimo vedeti, ali so prosta. Osnovni zaključek, ki ga moramo v zvezi s tem narediti, je, da Vodafone 123 je brezplačen, če klicatelj to stori s številke podjetja v Španiji.

To pomeni, da če pokličemo s španskega ozemlja, vendar s številke drugega podjetja, bomo za ta klic doplačali, enako se zgodi, če pokličemo zunaj Španije s številko Vodafone ali drugega španskega operaterja, v primerih, ko kaj bomo morali plačati Cene gostovanja. Ko pokličemo s tuje številke, se zaračunajo mednarodni klici.

Medtem se nam zdi enako smiselno razmišljati, da če smo kupci Vodafona, ko podjetje prevzame Ali ne, mi lahko pokličite tudi 22123 se posvetovati z vsemi dvomi glede storitve. Ponovno moramo poudariti, da gre za popolnoma brezplačno številko, čeprav se lahko vedno z pojasnilom, da morate poklicati s številke podjetja, obrnete tudi na njih po e-pošti.

Kazalo ()

  Kaj pa, če nisem uporabnik Vodafone ali Ono?

  No, kot smo že povedali, čeprav je jasno, da Vodafone 123 je popolnoma brezplačen, Ne moremo pozabiti, da se situacija, ko želimo komunicirati s proge drugega operaterja, zaplete. Kakorkoli že, lahko imamo srečo, če se obrnemo na 1444, ki je komercialna številka podjetja, brezplačno za nenaročnike, kar je še posebej osredotočeno na nove stranke in promocije, čeprav lahko izkoristimo tudi.

  Pomembno pa je še enkrat poudariti, da 1444 na splošno ni številka storitve za stranke, tako da nam, če smo stranke Vodafona in jo uporabljamo za neplačilo klica, včasih ne pomaga pri reševanju težave. Takrat je treba reči, da 123 in 1444 so brezplačni, čeprav imajo različne funkcije in morda niso idealna rešitev v vseh primerih.

  Medtem še naprej analiziramo podrobnosti o različne številke Vodafona, če nimamo telefonske številke podjetja, se lahko obrnemo na službo za pomoč strankam, tako da pokličemo 607 123 000. Če jo pokličemo izven Španije, moramo očitno dodati predpono 0034, čeprav v katerem koli primeru morali bomo plačati za tradicionalni klic.

  Nazadnje, če menite, da nobena od zgornjih možnosti ni najboljša možnost za vas, morate na enak način vedeti, da obstaja tudi možnost, da vstopite v uradni klepet za pomoč ki je Vodafone lastnik interneta. Prednost tega je, da lahko v teh primerih predstavlja zanimivo alternativo in da tudi občasno ponuja takojšnje rešitve kot telefonski klic..

  Najnovejše podrobnosti o Vodafone 123

  Če ste eden izmed mnogih uporabnikov, ki so se takrat spraševali, ali je Vodafone 123 kot njihov telefon za pomoč strankam res brezplačen, morate vedeti, da je bilo takrat veliko dvomov. To je posledica dejstva, da je sam Vodafone takrat uradno sporočil, da bo za vsak klic zaračunal fiksno ceno približno 35 centov, in čeprav se to na koncu ni zgodilo, informacije so visele po spletu, povzroča negativne reakcije uporabnikov.

  Resnica je, da je ta stopnja dejansko skoraj nič časa dejansko prizadela le nekaj kupcev, vendar so se razprave o cenah na številko 123 nadaljevale in mnogi so operaterja zaradi tega odpustili. Kakorkoli že, to morate upoštevati pokličite Vodafone 123 od danes je popolnoma brezplačna, zato se nam ni treba bati in stopimo v stik vsakič, ko jo potrebujemo.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar